ArticleCube

ArticleCube

Sappirakon polyypit joskus kasvaa sisällä sappirakon, jossa ne työntyvät vuori sisustus seinään.

Kortisolin, Koska sen löytö noin 50 vuotta sitten, lisämunuaisen kortisolin on saanut yhä enemmän näkyvyyttä hoito autoimmuuni-sairaudet, allergiat, astma, ja urheilullinen vammoja. Kun ensimmäisen kerran käyttöön, synteettinen kortikosteroidit (prednisoni) hormonit olivat tervehdittiin ihme huumeita. Valitettavasti edelleen suuria annoksia, nämä kortikosteroideja aiheuttaa haitallisia sivuvaikutuksia, joita ovat masennus, nesteen kertyminen, korkea verenpaine, luukato, ruoansulatuskanavan haavaumat, kaihi, ja hengitysvaikeuksia. Tohtori Jefferies suosittelee pieni annos kortisolin korvaushoitona yksilöiden epäillään lisämunuaisen vajaatoiminta. Olen löytänyt lisämunuaisen kuoren rauhas täydentää, olla puuttuva linkki" palauttaa energiaa niille, joilla on fibromyalgia ja krooninen väsymys. Se on tullut minun numero yksi täydentää korjaamiseen palanut" tai hidas lisämunuaisen. Se auttaa lisäämään henkilön kykyä käsitellä stressiä (sitkeämpi), vähentää kipeä kipua, lisätä energiaa ja vähentää väsymystä.

Totisesti, toinen paneeli osallistujalle CHTI forum, Aakkoset (Google) Life Science division. He ottavat monialaista lähestymistapaa terveydenhuollon ja torjua sairauksia. Yksi jännittävä tuote valmisteilla on smart contact linssi, joka on helpompi niille, joilla on diabetes seurata glukoosipitoisuutta. "Älykkäitä" tuotteita yhä kutistuu muodossa tekijät muuttaa tapaa, jolla sairaudet havaitaan ja hoidetaan.

wellness terveys neuvonta

Valvoa veren sokeria ja verenpaine voi estää näön menetys.
Noudata huolellisesti ruokavalio teidän nutritionist on suositeltavaa. Ota lääke diabeteksen lääkäri on määrännyt. Joskus hyvän sokeritasapainon voi jopa tuoda joitakin näkösi takaisin.

Hallita veren paine pitää silmän verisuonet terve.

Lisäksi, Tavallinen Amerikkalainen Ruokavalio aiheuttaa veren sugardysregulation, hormonaalisia häiriöitä, asidoosia ja ruoansulatuskanavan overloadand heikkous. Bottom line on, että keskimääräinen henkilön ruokavalio on killingthem useammalla kuin yhdellä tavalla. Huolimatta runsaasti huomiota tiedotusvälineissä ja kirjoja meidän kansakunnan alkuun ravitsemukselliset gurut, suurin osa ihmisistä tässä countryare vielä kaivaa haudoistaan heidän hampaat.


Jotkut ihmiset ovat auttaneet lääkkeitä jonkin aikaa, toiset saattavat tarvita sitä jatkuvasti. Lääkärin pitäisi selittää etuja ja mahdollisia sivuvaikutuksia lääkkeitä, ennen kuin se on määrätty.

Lääketieteellinen tutkimus osoittaa, että monet mielenterveyden sairauksiin liittyy muutoksia aivojen kemiaa. Lääkitys auttaa aivoja palauttaa sen tavallista kemiallinen tasapaino, niin, että oireet vähenevät tai jopa poistuvat.