10 Yhteiset Tartuntataudit

10 Yhteiset Tartuntataudit

Alzheimerin tauti on etenevä rappeuttava aivosairaus. Jotta tunnistaa sairaan cavy, on ensin tärkeää tietää, miten terve cavy näyttää ja toimii. Terve cavy on kirkas, kirkkaat silmät ja kiiltävä turkki.

Sairas eläin on tylsää katsoa sitä silmiin, takki tulee tylsää ja huonossa kunnossa, se voi olla laikkuja hiukset puuttuu, ja näyttää ohut. Terve cavy toimii hälytys, on hyvä ruokahalu, juoda vettä, laulaa, pelata, ja normaali virtsaaminen ja kakkaa. Sairas cavy tulee veltto, ei ole ruokahalua, ei juo vettä, voi olla epänormaali asento, ja ei ole normaalia virtsaaminen ja kakkaa.

Esimerkiksi, yksi vaarallisin ja pelätyin viruksia keskuudessa koira ja kennel omistajat on koiran parvo. Mutta, kolloidinen hopea on tunnettu vaihtoehto hoito koirille, jotka kärsivät parvo, ja mukaan lemmikkieläinten omistajille se on pelastanut paljon ihmishenkiä. Toisaalta, perinteiset eläinlääkinnälliset hoidot epäonnistuvat, koska he vain ovat antibiootteja, jotka eivät estä virusinfektioiden.

Vielä, he määrätä niitä tapauksia, joissa koiran parvo ja noin 80% ajasta, koira kuolee.

terveyden nainen neuvoja

On olemassa monia asioita ajatella, kun päätetään, onko geneettinen testaus on oikea sinulle. Vaikka nämä testit voivat antaa tärkeää tietoa terveyteen liittyvät riskit, he voivat myös järkyttää tai nostaa kysymyksiä siitä, mitä tulokset tarkoittavat. Geneettiset testit on myös tiettyjä rajoituksia, jotka ovat tärkeitä ymmärtää.

Henkilökohtainen ja perheen sairaushistoria, sekä tavoitteesi testausta, tulisi kaikki huomioida päätöksiä siitä, onko ja miten testata.

Syöpä ei ole tarttuva sairaus, joka vaikuttaa kaikenikäisille. Kuten CDC: n vuonna 2005 kolme yleisintä syöpiä keskuudessa naiset ovat rinta -, keuhko-ja paksusuolen. Kolme yleisimpiä syöpiä miehillä ovat eturauhas -, keuhko-ja paksusuolen. Keuhkosyöpä on yläosassa luettelon syöpäkuolemista miehillä ja naisilla.

Keltaisuus on maksan toimintahäiriö, joka johtuu tukos sappitiehyen, joka aiheuttaa kertyminen bilirubiini kehossa. Yleisimpiä oireita Keltaisuus on kellertävä iho. Valkoiset silmät myös kääntää sävy keltainen.


Henkilö, jolla Keltaisuus voi myös huomata hänen tai hänen virtsa on tumma keltainen tai ruskea väri.